Bugg

Mora Dansklubb har ”Parträning”.

Har du som målsättning att få ut mer av din dans och utvecklas med din danspartner eller har målsättning att börja tävla. Då är den här gruppen rätt för dig. För att kunna anmäla dig till denna träningsgrupp så ska du ha gått alla steg i Moradansklubbs buggkurser i tryck o drag tekniken (grundkurs , forts.1, forts.2, forts.3.) Här lär vi oss mer teknik, fler figurer, bounce, musikanpassning, connection, puls & sväng, och allt detta är samtidigt inom ramen för reglerna i bugg.

Du kan endast anmäla dig tillsammans med en partner. Du dansar mesta delen av tiden med din partner, ni kommer även att dansa med anra förare/följare när vi lär ut teknik. Det kommer bli en mer personlig ”träning” där kursledaren har möjlighet att gå runt och titta mer enskilt på varje par. Det kommer vara olika ”kursledare” under hela terminen och det är för det mesta tävlingsparen i Mora DK som håller i kursen. Detta gör att ni som par får det mesta och bästa av buggen.

När du anmält dig till denna träning så kan du gå med i en grupp på Facebook där du och andra deltagare kan få information, ställa frågor, planera eller diskutera kursen. När man inte längre är aktiv i Parträningen tas man också bort från gruppen.

Klicka här för att komma till gruppen: Parträning bugg MoraDK

Parträningen sker ledarledd i 7st Onsdagar jämna veckor med start 22/1-2020 kl.19:00 till 21:00 + 3 Torsdagar med tävlingsträningen. Söndagar med egen träning tillsammans med tävlingsträningen. Tid: kl 13:00 till 15:00.

Det kostar 800 kr per termin (gratis för ungdomar till det år man fyller 20).