Hoppa till sidans innehåll

Bugg


Mora Dansklubb har "Parträning".

Har du som målsättning att få ut mer av din dans och utvecklas med din danspartner eller har målsättning att börja tävla. Då är den här gruppen rätt för dig. För att kunna anmäla dig till denna träningsgrupp så ska du ha gått alla steg i Moradansklubbs buggkurser i tryck o drag tekniken (grundkurs , forts.1, forts.2, forts.3.) Här lär vi oss mer teknik, fler figurer, bounce, musikanpassning, connection, puls & sväng, och allt detta är samtidigt inom ramen för reglerna i bugg.

Du kan endast anmäla dig tillsammans med en partner. Du dansar mesta delen av tiden med din partner, ni kommer även att dansa med anra förare/följare när vi lär ut teknik. Det kommer bli en mer personlig ”träning” där kursledaren har möjlighet att gå runt och titta mer enskilt på varje par. Det kommer vara olika "kursledare" under hela terminen och det är för det mesta tävlingsparen i Mora DK som håller i kursen. Detta gör att ni som par får det mesta och bästa av buggen. 

När du anmält dig till denna träning så kan du gå med i en grupp på Facebook där du och andra deltagare kan få information, ställa frågor, planera eller diskutera kursen. När man inte längre är aktiv i Parträningen tas man också bort från gruppen.

Klicka här för att komma till gruppen: Parträning bugg MoraDK

Åtaganden: 
Att vara med i parträningen kommer vissa åtaganden gälla.

  • Hjälpa till under Onsdagarna, livekvällar och andra tillställningar. Det kan vara att sitta i entrén, när vi säljer fika eller ev. vara ansvarig för socialdansen.
  • Bör vara med under socialdanserna

Ni som går parträningen, kommer att bli uppsatta för några entrépass för onsdagarna. Den onsdagen du blir uppsatt behöver du naturligtvis inte betala in för att dansa. Skulle något pass inte passa för er, så får ni själva se till att byta med någon och även tala om det för den som "ansvarig" för just den danskvällen. 

Parträningen sker på tisdagar kl.19:00 till 20:30. Söndagar med egen träning tillsammans med Tävlingsträningen. Tid: från kl 13.00 till 15.00.



Det kostar 800 kr per termin (gratis för ungdomar till det år man fyller 20).

Uppdaterad: 13 SEP 2018 11:12
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Mora DK - Danssport
Ringvägen 13
79294 Mora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info